ترجمه تخصصی اقتصاد
ترجمه تخصصی اقتصاد با استفاده از مترجمهای باتجربه و مسلط به این حوزه انجامپذیر است. مترجمهای دارالترجمه 24 که در بخش ترجمه تخصصی اقتصاد فعالیت دارند با موضوع ترجمه اقتصاد کاملاً آشنا هستند. ترجمه متون اقتصادی ظرافتها و خصوصیات خاصی دارد که تنها مترجمهای آشنا به این حوزه میتوانند از پس انجامش بربیایند.
ترجمه تخصصی اقتصاد
ترجمه تخصصی اقتصاد یکی از نیازهای مهم دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد است. دانشجویان نیاز دارند تا چکیدههای مقالات مختلف را ترجمه و یا چکیده پایاننامه خود را به انگلیسی ترجمه کنند. مترجمهای دارالترجمه 24 در این حوزه سابقه زیادی دارند و آمادگی دارند در کوتاهترین زمان ممکن نسبت به ترجمه چکیده مقالههای علوم اقتصاد اقدام کنند.
هزینه ترجمه تخصصی اقتصاد
هزینه ترجمه تخصصی در بخش اقتصاد بر اساس فرمول از پیش تعیینشده در صفحه اول وبسایت دارالترجمه 24 قابلمشاهده است و همچنین سیستم برآورد قیمت در همین صفحه نیز درجشده است. برای آگاهی از قیمت ترجمه تخصصی متون و مقالههای اقتصادی کافی است تعداد کلمات موردنظر و زبانی که قرار است ترجمه صورت بگیرید را وارد کنید.
مدتزمان ترجمه اقتصاد
مدتزمان ترجمه تخصصی اقتصاد بر اساس شرایطی که در بخش قوانین سایت درجشده است برای هرروزی کاری 1000 کلمه پس از پرداخت وجه آن در نظر گرفته خواهد شد. به زبان سادهتر درصورتیکه فایل شما 2000 کلمه باشد بعد از پرداخت، 2 روز کاری زمان نیاز خواهد بود تا ترجمه انجام شود.
نحوه سفارش ترجمه
برای ثبت سفارش ترجمه لطفاً کلیک کنید و با استفاده از یکی از روشهای توضیح دادهشده سفارش خود را ارسال کنید.
تعریف علم اقتصاد
علم اقتصاد هنوز بهعنوان یک علم کامل و تکاملیافته مورد شناسایی قرار نگرفته است. لذا این نظر که ((اقتصاد یک علم تکامل نیافته ولی بیپایان است)) معتبر است.
بهطورکلی تعاریف و نظریات مختلف راجع به علم اقتصاد را درگذر زمان میتوان به چهار گروه خلاصه کرد: 1- تعاریف اولیه، 2- تعاریف کلاسیکها 3- تعاریف نوکلاسیکها، 4- تعاریف مدرن
1-تعاریف اولیه: علم اقتصاد تا اواسط قرن هجدهم در مرحلهی ابتدایی بود. در آن زمان، علم اقتصاد ترکیبی از مباحث سیاسی، اخلاقی، فلسفه و منطق به شمار میرفت. فلاسفه یونان باستان یعنی افلاطون و ارسطو اعتقاد داشتند که علم اقتصاد بهعنوان هنر مدیریت خانواده است. علم اقتصاد تا جایگاه «اقتصاد سیاسی» پیشرفته و هدف آن اداره ثروت ملل و کشورها به شمار میرفت.
2- تعاریف کلاسیکها: اسمیت که پدر علم اقتصاد لقب گرفته، موضوع علم اقتصاد را تحقیق در ماهیت و علل ثروت ملل تعریف میکند. او همزمان اقتصاد را «علم ثروت» مینامد. اکثر اقتصاددانان دوره کلاسیک (نیمه دوم قرن هجدهم) طرفدار تعریف ارائهشده توسط اسمیت بودند. آنها هدف علم اقتصاد را در دستیابی به ثروت مادی و افزایش رفاه ملتها محدود کردند.
3- تعاریف نوکلاسیکها: آلفرد مارشال اقتصاددان و معمار مکتب نئوکلاسیک، علم اقتصاد را بهطرف مطالعه رفتار انسان سوق داده و سعی نمود از این بُعد، تعریف جامعتری از علم اقتصاد، ارائه دهد بهطورکلی میتوان گفت که به نظر او، اقتصاد ازیکطرف، مطالعه ثروت است و از طرف دیگر بخشی از مطالعه فعالیتهای اقتصادی انسان بشمار میرود.
4- تعریف جدید: براین اساس «علم اقتصاد، علمی است که رفتار بشر را بهعنوان رابط بین نیازهای نامحدود و عوامل تولید کمیاب که موارد استفاده متعددی نیز دارند، مطالعه میکند». علم اقتصاد در این تعریف به تخصیص منابع کمیاب بین استفادههای مختلف آنها مربوط میشود.